Over Ons

Wij zijn Robbert en Rianne. Een voormalig politieagent uit Rotterdam-Zuid en een docente kunst op het VMBO. We woonden met onze dochter Jaël in een heerlijk oud-Hollands huisje uit 1900. Het huis hebben we met veel plezier helemaal verbouwd en we hadden het er goed. We houden van de stad Dordrecht en van het werk wat we in de kerk mochten en nog mogen doen. Maar het was tijd om ons fijne veilige leventje in te ruilen voor een avontuur met God. We verlangen ernaar om fulltime voor God te mogen werken. God heeft onze verlangens gestuurd en we hebben een groot hart gekregen voor de mensen in CZ.

Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u AANVUREN door de GEEST en dien de HEER! Romeinen 12:11

Wij zijn geroepen om God te vertegenwoordigen in Tsjechië. Hier willen we vol VUUR voor GAAN! We moeten nog even wat geduld opbrengen, dat is vooral voor Robbert soms best moeilijk! Hij is razend enthousiast en ondernemend! Houd van het contact met mensen, heeft twee rechter handen en houd van extreme sporten. Rianne is geduldig, leeft graag met mensen mee en heeft ook twee rechter handen, die vaak onder de verf zitten. Jaël onze dochter van 2 is ontzettend sociaal, ze praat tegen alle mensen die ze tegenkomt en ze helpt graag een handje mee. Ze kan niet zonder haar knuffel, Teddy, die gaat overal mee naar toe. Leah, onze jongste dochter, die laat alles lekker over haar heen komen en trek zich nergens iets van aan, wat een leven!

Het avontuur is gestart in Augustus op Cornerstone college. Hier worden we voorbereid op het werk wat komen gaat. We leren leven met interculturele verschillen en duiken de Bijbel in om goed theologisch onderbouwd aan ons avontuur in Tsjechië te beginnen.