Ben jij klaar voor de uitdaging?

Een dag vol met uitdagingen zowel geestelijk als fysiek. We gaan samen op pad om te werken aan onze relatie met Jezus, een verdieping te maken in het zijn van een discipel en om jezelf beter te leren kennen. Tijdens deze Intensive Discipelship, oftewel ID, hiken we samen een aantal kilometers door de Tsjechische natuur. De afstand hangt af van je fysieke gesteldheid en je wilskracht om door te gaan, maar rekening niet op een wandelingetje van 10km.

Tijdens de hike wachten er 7 challenges op je waarbij je uitgedaagd wordt om te reflecteren. Na te denken over je relatie met God, je identiteit in Jezus en jou persoonlijke worstelingen. “Wie ben ik als discipel van Jezus?” en “Hoe geef ik gehoor aan wat ik lees in de Bijbel?” zijn vragen die besproken worden. Ook onderwerpen zoals vertrouwen, moed en doorzettingsvermogen komen zeker aan bod en dienen tot opbouw van je karakter.


WIE

Speciaal voor mannen, vaders met hun zoon of dochter, die niet bang zijn om vies te worden en verdieping willen maken in hun relatie met God en met elkaar.

WAT

Kleinschalig, 1 op 1, intiem en fysiek aan de bak. Het HOT principe (Honest, Open en Transparant) staat centraal, de bijbel is het fundament en jij bent het onderwerp.

WAAR

Ergens in de Tsjechische natuur, dit kan dus door de oer wildernis op een moment dat het jouw uitkomt. De afstand blijft onbekend tot je de tocht volbracht hebt.


Aanmelden?

Stuur een e-mail naar Robbert@czalive.nl Vermeld je identiteitsgegevens, leeftijd en geef aan waarom en wanneer je deel wil nemen. De ID kan het hele jaar door worden uitgevoerd, met uitzondering van de maanden Maart en April. Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@czalive.nl of stel je vraag via een van de CZ ALIVE socials.

Wat heb je nodig voor deelnamen aan de Intensive Discipelship?

Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Een paklijst ontvang je in de aanloop naar de ID. Maar standaart benodigdheden voor een dagwandeling in de Tsjechische natuur is een goed begin. Daarnaast is een gezonde conditie niet geheel onbelangrijk. We gaan fysiek aan de bak dus je moet niet vies zijn van een paar push- en sit-ups . Het programma wordt specifiek afgesteld op de capaciteiten van de deelnemer(s).