Het Thuisfront Team

Almer & Jessica Wolthuizen

COMMUNICATIE

Wij zijn Almer en Jessica. Getrouwd en trotse ouders van twee prachtige jongens Liam en Loek. In het dagelijks leven werk ik, Almer, als bedrijfsleider bij een winkel en is Jessica financieel medewerker bij een school, waar ze naast deze post ook verantwoordelijk is voor communicatie. Samen met Gerda zijn wij lid van Hoop! In Dongen waarin ik actief ben in het kinderwerk en Jessica in het opbouwteam. Robbert en Rianne kennen wij vanuit onze vorige gemeente, waarin we samen de tieners hebben mogen leiden. Wij kijken erg uit naar het plan wat God met hen heeft en vinden we het nog mooier om hun weg van dichtbij te mogen volgen. Het verlangen voor zending ligt ook in ons hart en we zijn benieuwd wat God ons hierin gaat laten zien.

Gerda Sinon

GEBED

Ik ben Gerda Sinon-Brander, een Friezin die ooit in een grijs verleden via allerlei wegen is afgezakt naar het warme zuiden, Noord Brabant.
Waar ik alweer 25 jaar in Dongen woon en aangesloten ben bij Hoop een evangelische kerk.
Op dit stuk levensreis heb ik van alles meegemaakt, verschillende werkgebieden beleefd, getrouwd met Harry en samen kinderen gekregen, 4 prachtige mensen.
Eén van hen is Robbert, die door zijn leven vol ups en downs uitgegroeid is tot een mooi mens en veel van God, zijn hemelse Vader houdt. Maar daarnaast ook van zijn vrouw, onze schoondochter Rianne.
Samen hebben zij met God ons één van de mooiste cadeau’s gegeven wat je als ouders mag ontvangen, dat is onze eerste prachtige kleindochter Jaël. Waar wij dan ook veel van houden en zeer van genieten. Ik werk sinds kort bij een Stepping Stones locatie in Dongen. Ik werk daar als activiteiten begeleider met als taak geestelijke verzorging voor alle bewoners die een vorm van Dementie hebben. Geweldig dankbaar werk, een werk dat zeker gedragen wordt door gebed, zoals ook het stuk levensreis waar Robbert & Rianne mee bezig zijn.

Peter & Lianne van der Veen

FINANCIËN & PRAKTISCHE ORGANISATIE

Wij zijn Peter en Lianne van der Veen. We hebben een lieve peuter, Femke, van bijna twee jaar en we hopen in december opnieuw ouders te worden van een klein wondertje. We wonen in Emmeloord en wonen daarmee het verst weg van alle leden van het thuisfront team. Peter heeft twee eigen bedrijven. Eén in lichttechniek en de ander smart mobility. Lianne is kinderverpleegkundige en werkt in De kinderkliniek in Almere. 
We kennen Robbert en Rianne van onze tienertijd toen we allebei nog in Brabant woonden en naar dezelfde kerk gingen. Ondanks de afstand zijn we altijd goede vrienden gebleven en vinden we het heel tof om nu vanaf de zijlijn mee te mogen werken aan het doel en de missie van Robbert en Rianne. We zien uit naar wat God op hun pad gaat brengen! 

Damaris Koopmans

DE VRIENDIN

Ik ben Damaris, 27 jaar oud. Ik ken Rianne en Robbert van Evangelische Gemeente Jozua, waar we samen de introductiekring deden. Na het volgen van deze kring zijn we met elkaar verder gegaan als reguliere kring en zodoende zien we elkaar regelmatig. Ik woon in Dordrecht in een woongroep en werk bij De Hoop GGZ, sinds kort als meewerkend teamleider op Beschermd Wonen. Ik vind het tof om in het TFT te zitten en Rianne en Robbert te ondersteunen bij hun droom om in Tsjechië te gaan wonen en werken. Ik geloof in hun passie voor God en voor de mensen van Tsjechië en hoop op deze manier een klein radertje te mogen zijn in hun zendingswerk.