Financiële steun

Wij hebben U nodig!

We kunnen dit werk niet alleen. We hebben support nodig en dus zijn we opzoek naar mensen die graag mee willen bouwen aan een christelijk Tsjechië. Mensen die bereid zijn ons financieel te ondersteunen om zo een steentje bij te dragen.

We zijn op zoek naar mensen die ons maandelijks financieel willen ondersteunen. Op deze manier word je aandeelhouder van Gods werk in Tsjechië. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie giften! Je kunt op verschillende manieren geven en de gift is fiscaal aftrekbaar.

Hoe? Het financieel support loopt via CAMA zending. Zij beheren ons fonds en kijken mee met de begroting. Via CAMA zending kunt u, uw gift aan ons over maken onder vermelding van CZ Alive. U kunt CAMA zending machtigen voor een maandelijks incasso. U kunt ons steunen via een periodieke schenking of met een eenmalige bijdrage.

Bent u bereid?

CAMA Zending is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en als zodanig geregistreerd. Door deze registratie is het voor donateurs mogelijk om giften bij de inkomstenbelasting (gedeeltelijk) af te trekken. Over de geldende regels en voorwaarden kunt u meer informatie vinden bij de Belastingdienst. Voor meer informatie over de ANBI status van CAMA verwijzen we u door naar de CAMA website.