We hebben uw hulp nodig! We zijn op zoek naar partners die graag betrokken willen zijn bij het werk in Tsjechië. Partners die achter onze missie staan en daar ook aan willen bijdragen. Je kunt mee helpen op 3 verschillende manieren: Gebed, Financiële giften en Persoonlijk support. Alle 3 hebben we ze hard nodig! Wat kunt u voor ons betekenen?

Strijders in gebed. Gebed is een krachtig geestelijk wapen waarmee we kunnen aanvallen en waarmee we onszelf kunnen verdedigen. Wij geloven dan ook dat het noodzakelijk is om ons gebed voor Tsjechië vooruit te sturen om baan te breken en de weg vrij te maken voor Gods werk. Klik hier als u mee wilt strijden in gebed.

Naast gebed zijn we dringend op zoek naar partners die ons maandelijks financieel willen ondersteunen. Op deze manier word je aandeelhouder van Gods werk in Tsjechië. Wij zijn volledig afhankelijk van jullie giften! Je kunt op verschillende manieren geven en de gift is fiscaal aftrekbaar. Klik hier als u het werk financieel wilt ondersteunen.

Als laatste vinden we het heel fijn om in contact te zijn met onze partners. JULLIE! We houden jullie graag op de hoogte via de website en de nieuwsbrief. Maar wij horen ook graag wat van jullie! Tips, een bemoediging of een schouderklopje, zullen hard nodig zijn de periode waarin ons hele leven zal veranderen. Dit kan ook heel gemakkelijk via socialmedia: Instagram, Facebook en zelfs Youtube! Klik hier als je de nieuwsbrief wilt ontvangen