WE VERTREKKEN IN MAART 2021!

Ja je leest het goed, over 2 maanden zullen we vetrekken naar Tsjechië. De tijd van voorbereiden zit er op en we zijn klaar om te gaan dienen in het land dat zo op ons hart ligt. De beslissing om in maart te gaan, kwam tot stand na een voorstel van CAMA Zending. De reden hiervan lees je hieronder.

De stage is stopgezet

Nadat onze stagebegeleider bij R3new en KenHem om medische redenen thuis kwam te zitten, kwamen alle oorspronkelijke leerdoelen en plannen om te leren in de praktijk niet meer tot hun recht. Gelukkig nam René (R3new) de rol van stagebegeleider direct over, echter bleek dat hij dit eigenlijk niet goed kon combineren met zijn toch al mega drukke agenda. Na een aantal overleggen met R3new, CAMA en onze Hemelse Vader werd dan ook besloten de stage te beëindigen. Geen reden tot paniek want ook hier mochten we Gods wijsheid ervaren in de volgende oplossing; Mede omdat we al betrokken waren bij R3new en KenHem blijven we een deel van onze werkzaamheden gewoon doorzetten, weliswaar op vrijwilligers basis. Dit zorgt ervoor dat zowel R3new als wij, alsnog van elkaar mogen genieten en leren. We merken dat binnen de KenHem groep het vertrouwen in ons groeit. Vertrouwen dat o zo belangrijk is voor de geestelijke groei van de zinzoekers community. Wat een zonde zou het zijn als dit in een keer van tafel geveegd zou worden. We danken God voor het inzicht wat hij ons hier in gegeven heeft en nog altijd geeft.

Vertrek vervroegt

Het eerste plan, om in de zomer te vertrekken naar CZ, lag er mede door de stage bij R3new. Nu dit een andere vorm gekregen heeft was er ineens de mogelijkheid om eerder te vertrekken. Zoals gezegd gaf CAMA ons deze mogelijkheid en die hebben we dan ook direct gegrepen. Waarom zouden we nog wachten met vertrek tot het einde van het seizoen? We merken aan alles dat God ons in een stroomversnelling klaar aan het stomen is voor Tsjechië. In die stroomversnelling willen we God volgen.

We vragen jullie gebed voor al het geregel en uitzoekwerk wat hierbij komt kijken.

gebed-1