Aan de slag in Ede!

Vanaf 1 september zijn we begonnen bij R3NEW en de Kenhem community. We gaan ons inzetten voor beide organisaties. R3NEW coacht en begeleid wijkpioniers die in hun eigen wijk een verschil willen maken. Het samen brengen van mensen uit een wijk die hun eigen wijk in bloei willen zetten, letterlijk en figuurlijk. Daarbij ontstaat de mogelijkheid om Jezus groot te maken en zijn boodschap uit te delen aan alle buren. Wij gaan mee draaien in dit proces en verwachten heel veel praktische handvaten te leren voor onze tijd in Tsjechië.

Kenhem is zo’n wijk community in Ede. Deze community bestaat nu 7 jaar en heeft diverse projecten. Momenteel bestaat een deel van de community uit christenen met diverse kerkelijke achtergronden en samen proberen zij in hun wijk de buren te bereiken. De visie en de wil is er, maar hoe doe je dit nu in de praktijk?

Wij hopen hier onze kennis van afgelopen jaar te kunnen uitdelen en we zien er naar uit om mensen met visie te discipelen om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan en te mogen oogsten van wat er gezaaid is.

Als laatste en zeker niet onbelangrijkste blijven we ook studeren. Het Evangelisch College bied online heel veel goede en interessante studies aan. We willen ons dit jaar focussen op wat we nodig gaan hebben voor onze bediening in Tsjechië. We willen groeien in alle onderdelen die komen kijken bij gemeente stichting. We zien uit naar hoe God ons gaat kneden en vormen dit komend seizoen en we houden jullie natuurlijk op de hoogte. Mocht je meer willen weten over R3new of wijkpionieren, klik dan hier.