Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Robbert en Rianne. Een politieagent uit Rotterdam-Zuid en een docente kunst op het VMBO. We wonen met onze dochter Jaël in een heerlijk oud-Hollands huisje uit 1900. Het huis hebben we met veel plezier helemaal verbouwd en we hebben het er goed. We houden van onze stad Dordrecht en van het werk wat we nu in de kerk mogen doen. Maar het is tijd om ons fijne veilige leventje in te ruilen voor een avontuur met God. We verlangen ernaar om fulltime voor God te mogen werken. God heeft onze verlangens gestuurd en we hebben een groot hart gekregen voor de mensen in CZ.

Over de auteur

rianne administrator

1 reactie tot nu toe

LenyGeplaatst op10:07 am - jun 22, 2019

Dat God de Heilige Geest in jullie mag groeien tot een zegen voor de plaats waar jullie komen, in Jezus naam!

Geef een reactie