Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Robbert en Rianne. Een voormalig politieagent en een docente kunst op het VMBO. We woonden met onze dochter Jaël in een heerlijk oud-Hollands huisje uit 1900. Het huis hebben we met veel plezier helemaal verbouwd en we hadden het er goed. We houden van onze stad Dordrecht en van het werk wat we in de kerk mochten en nog mogen doen. Maar het was tijd om ons fijne veilige leventje in te ruilen voor een avontuur met God. We verlangen ernaar om fulltime voor God te mogen werken. God heeft onze verlangens gestuurd en we hebben een groot hart gekregen voor de mensen in CZ.

About the author

rianne administrator

2 Comments so far

LenyPosted on10:07 am - Jun 22, 2019

Dat God de Heilige Geest in jullie mag groeien tot een zegen voor de plaats waar jullie komen, in Jezus naam!

Jan KantPosted on5:15 pm - Aug 26, 2019

Jan
Geplaatst op 17:15 aug. 26, 2019
Dat jullie plannen als jonge aanstekelijke christenen zullen worden gezegend door de Heere Jezus, is ons gebed.

Leave a Reply