GOD’S NOT DEAD!

Ken je het nummer ‘God’s not dead’ van de ‘Newsboys’? Niet?! Je moet het echt eens luisteren! Ik vind het echt een ontzettend gaaf nummer, er zit zoveel kracht in de tekst!

Ik kreeg met Robbert de opdracht een pakkende naam voor ons werk te zoeken. We hadden genoeg ideeën maar niets waar we echt warm van werden. Doordat mijn arm in het gips zit slaap ik slecht en lig ik regelmatig wakker in bed. Mijn gedachten dwalen dan af naar onbenullige dingen. Maar opeens uit het niets was daar de gedachte met de naam CZ ALIVE! En dit nummer van de ‘Newsboys’ begon ik in mijn hoofd te zingen.

Het was overduidelijk voor mij: God had gesproken over zijn plan voor Tsjechië!

Let love explode and bring the dead to life
A love so bold
To seek a revolution somehow
Now I’m lost in Your freedom
In this world I’ll overcome My God’s not dead
He’s surely ALIVE
He’s living on the inside
Roaring like a lion
God’s not dead
He’s surely ALIVE
He’s living on the inside
Roaring like a lion! Let hope arise and make the darkness hide
My faith is dead I need resurrection somehow
Now I’m lost in Your freedom
In this world I’ll overcome My God’s not dead
He’s surely ALIVE
He’s living on the inside
Roaring like a lion
God’s not dead
He’s surely alive
He’s living on the inside
Roaring like a lion. Let heaven roar and fire fall
Come shake the ground
With the sound of revival